ЛОНДОН — Неонацистки подкастър, който призова за смъртта на принц Хари и

...
ЛОНДОН — Неонацистки подкастър, който призова за смъртта на принц Хари и
Коментари Харесай

Неонацистки подкастъри, изпратени в затвора по обвинения в тероризъм за набелязване на принц Хари и малкия му син

ЛОНДОН — Неонацистки подкастър, който прикани за гибелта на принц Хари и дребния му наследник, получи затвор изречение дружно със своя съдомакин в четвъртък. Съдията, произнесъл присъдата в Лондон, назова дуото „ отдадени и непримирими последователи на превъзходството на белите “, които насърчаваха тероризма.

Кристофър Гибънс и Тайрън Патън-Уолш поддържаха расистки, антисемитски, ислямофобски, хомофобски и женомразки възгледи и ги насърчаваха слушатели на техния подкаст „ Lone Wolf Radio ” да правят насилствени дейности против етнически малцинства, споделиха управляващите. Освен в случай че не са подхванати стъпки за отвръщане на удара. Те утвърдиха ден, в който по този начин наречените расови предатели ще бъдат обесени, изключително тези в междурасови връзки. Съпругата на принц Хари, Меган, е от две раси.

В един епизод Гибънс сподели, че херцогът на Съсекс би трябвало да бъде „ преследван и правосъдно погубен за държавна измяна “ и нарече сина на Хари, Арчи, който в този момент е 4, „ творение “, което „ тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР